zondag 29 april 2012

Patroongewichtjes met Raymond

Net voor ik me languit in de zetel ga ploffen (met uiteraard nog een haakwerkje) heb ik mijn huiswerk gedaan en patroongewichtjes gemaakt, het eerste werkje voor je aan allemaal de rokjes van deze madam kan beginnen (wie heeft trouwens dit boekje nog niet??? :-)).

Ik dook in mijn restjesdoos en diepte een paar stofkes op die nu toch al wel heeeeeeel lang om aandacht riepen én één restje gegeerd dierenstofke. Rarara, welk gewichtje zullen mijn kleine meiden eerst nemen als ze mogen helpen patronen tekenen?

Dit karweitje werd des te aangenamer gemaakt door de edele klanken van 'De laatste rit' van Raymond Van het Groenewoud. Wat een artiest is me dat!! Gisteren met mijn ventje naar een optreden geweest... van kippevel tot schaterlach... ongelooflijk mooi!!! Zeker doen als je de kans krijgt. Na het optreden natuurlijk onmiddellijk de cd's gekocht (er zat al stiekem genoeg geld in mijn zak, kwestie van voorzienig te zijn) en nu ... nagenieten!!!

Morgen spoor ik richting Hasselt (voor mij de andere kant van België, voor vele onder mijn mede-bloggers de thuishaven heb ik zo de indruk)... om naar Titanic 3D gaan te kijken.
15 jaar geleden was ik totaal gevallen voor deze film (en misschien ook wel een klein beetje voor DiCaprio) en ben hem 9x (ja je leest het goed!) gaan kijken in de cinéma, waarvan een aantal keren met mijn nichtje. Uit puur (jeugd)sentiment doen we het morgen nog eens over... Waarom Hasselt? Het kwam het beste uit om daar te kijken en zo kan ik lekker lang haken en/of breien op de trein, 5 uur lang!! Ik kijk er naar uit!! Het leven kan simpel en mooi zijn :-)

2 opmerkingen:

Dank je wel voor je fijne reactie!
Liefs, Trui