zondag 12 augustus 2012

Mijn vakantiegevoel

Jaaaa, dit is absoluut mijn vakantiegevoel!

Met een glaasje witte wijn (het laatste uit de euhm, hoeveelste fles?) op het terras, lekker nagenieten van een leuke dag ...
... een gezellig dagje met familie rond de BBQ, kids (en ook wel de mama en de papa ;-)) zich uitgeleefd in ons nieuwe (lees: gekregen en dank u wel lieve schenker!!) grote zwembad, lekker gekletst, foto's gekeken (!!), en nu luisterend naar mijn 2 grootste meiden die liggen te fluisteren in de tent (ze mogen vannacht in de tuin slapen) en denken dat ik ze niet hoor :-)En ondertussen... mijn favoriete vakantiefoto's uitkiezen....
Onze eerste vakantie... we gingen dus met z'n allen, jahaaa allen = 36 personen, naar Lavacherie, tegen Saint Hubert in onze Ardennen. We hadden een week prachtig weer (dank u wel voor jullie meehelpende duimen), in een geweldig tof groot huis (een voormalig hotel), met een superleuke bende! Het was de max. Ik geef het eerlijk toe, ik vertrok met toch wel een klein hartje: 14 volwassenen, 18 kinderen tussen 1 en 17 jaar met een gemiddelde leeftijd van 8 jaar... het was druk, het was toch wel organiseren, maar het was oooohhhhh zooooo plezant en gezellig! Geen ruzies, geen gekibbel tussen de kinderen, geen ergernissen, iedereen hielp waar hij kon of nodig was, deed je een keertje niets... ook goed. We deden verschillende uitstapjes, iedereen vrij om te gaan of te blijven... jaaa... het was fijn! We keerden weer huiswaarts, moe maar tevreden, gelukkig en voldaan, want oké, met zo'n bende ben je niet 100% echt uitgerust :-)

Er werd in 'Ons huis' ...


... lekker gekookt ...


... en dan natuurlijk ook samen opgegeten ...


... gespeeld ...


... uitstapjes gedaan ...


... maar vooral veel vriendschapsbanden verstevigd!


Het was super!
13 opmerkingen:

 1. O dat ziet er zalig en erg gezellig uit.Wat uniek: Dat is goud waard!Jij geniet vast nog wel even flink na!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een verblijfsaccomodatie ! Zag er heel gezellig uit. Mooie fotoreportage heb je er van gemaakt.Jouw vakantie jammer genoeg voorbij ? Mijne moet nog beginnen. Nog 2 daagjes werken, rest van de week vrij om volgend weekend te vertrekken richting zuiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er heerlijk uit!!!
  Fijn dat het zo goed geslaagd is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet er inderdaad een heerlijke vakantie uit, tof met zo'n bende vrienden samen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blijven of meegaan, kiezen, doen waar jij je goed bij voelt, mooi is dat.
  Samen koken, en uren kletsen tot een kot in de nacht, moe maar voldaan, zo hoort het, dat is uitkijken naar de volgende keer :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om je vakantie zo met ons te delen. En heerlijk dat jullie het zo naar je zin hebt gehad. Volgend jaar weer?

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een toffe bende!!Het zal wel plezant geweest zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! Jullie hebben duidelijk een geweldige vakantie achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk om nog eens na te genieten met zo'n mooie foto's! 't Was inderdaad terug een supervakantie! Op naar de na-bespreking!:°)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet dat er fantastisch gezellig uit! Fijn dat het zo geslaagd is geweest; dat moet je inderdaad maar afwachten met zo'n enorm gezelschap. Maar de foto's laten zien dat het super leuk was en dat jullie allemaal hebben genoten. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat jullie het zo goed hebben gehad met z'n allen!
  Leuke rok heb je trouwens aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat het zo'n succes was! Ziet er iig errug gezellig uit :)
  (haha, wat lief dat de meiden denken dat je ze niet kunt horen in de tent :P )

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!
Liefs, Trui